София, бул. Витоша №104, ап. 5
0700 20 612

АвтоИконом и GeoWash революция в измиването на автомобили!

Споделяме Ви с голям ентусиазъм за партньорството между АвтоИконом и GeoWash! 

100% удобство – с АвтоИконом и GeoWash Вие ще спестите много от своето ценно време. Вместо да пътувате до автомивката и да чакате на опашки, за да бъде измит автомобила Ви, ние пренасяме автомивката до мястото, където сте паркирали, за да Ви осигурим първокласни услуги за детайлно и екологосъобразно измиване!

Спестяваме 180+ литра вода на услуга – традиционните системи за измиване на автомобили използват вода под високо налягане и големи количества химикали. Ние подхождаме по разумен начин, като използваме единствено екологични препарати, нанасяме ги под формата на фин спрей и отстраняваме мръсотията с кърпи от ултрамикрофибър.

Количките GeoWash са 100% автономни и преносими. Те не се нуждаят от свързване към енергийни или водни източници и след себе си не оставят пяна, мръсна вода или отпадъци по земята. Чрез тях можем да предлагаме услуги за измиване на автомобили на почти всяко закрито или открито място за паркиране, без да е необходима допълнителна инфраструктура. Количката GeoWash Eco-Cart предлага и възможност за 25 минутно измиване. Екстериорът на средно голям седан може да се измие само за 25 минути.

GeoWash е изключително иновативна и се счита за единствената екологична интегрирана система за измиване на автомобили. Системата с минимално използване на течност активно спомага за спестяването на милиони литри вода годишно.

GeoWash използва специални препарати, които повдигат, омекотяват, емулгират и разтварят мръсотията и другите замърсители при контакт, докато специални полимери обвиват всички останали частици в смазочен филм. След това всичко се отстранява нежно с помощта на ултрамикрофибърни кърпи.

Заявете дата и час за измиване на активна GeoWash локация или на избран от Вас адрес чрез мобилното приложение на АвтоИконом или чрез заявка в сайта на АвтоИконом.

АвтоИконом – Вашия автомобил, Наша грижа!
author avatar
АвтоИконом АДМИН