София, бул. Витоша №104, ап. 5
0700 20 612

АвтоИконом и GOeGO наемете електромобил в града само с няколко клика на мобилния телефон!

АвтоИконом стартира иновативно и екологично партньорство с бранда GOeGO.

АвтоИконом GOeGO

GOeGO е услуга от ново поколение, която позволява наемане на електрически автомобил през мобилния Ви телефон за краткосрочен период от време – няколко дни, седмица или месец.

Електромобилите на GOeGO са идеалното допълнение към Вашия служебен автопарк и отличен избор на заместващ автомобил! Разполагате по всяко време с автомобил, но без да имате разходи или ангажименти за неговата поддръжка. Спестявате лизингови плащания, застраховки, средства за техническа подръжка, данъци, гориво и такси за паркиране. Всеки автомобил на GOeGO е нов, удобен, напълно обслужен, безшумен и без никакви вредни емисии за природата. GOeGO е финансово разумен избор на услуга за всеки добър бизнес мениджър. Освен това, може да бъде и идеално допълнение към социалните придобивки на Вашите служители.

Без разходи за зареждане, без такси за паркиране в центъра на града, без вредни емисии в природата!

Не плащате гориво и не зареждате – зареждането в града не е Ваш ангажимент. Екипите на АвтоИконом и GOeGO се грижат, при наемането на всеки електромобил, той да е зареден за достатъчен пробег в градски условия.

С грижа за природата – при шофиране на Нашите електромобили не се отделят никакви вредни емисии. Така активно допринасяме за по-чист въздух за всички Нас.

Паркирате удобно и без такси в града – паркирате на всички удобни за Вас места в столицата, в съответствие с действащите наредби. Не заплащате такси за синя и зелена зона.

Доставяме електромобила на желан от Вас адрес – наемете електромобил директно от мястото, на което е паркиран, или го поръчайте на удобен за Вас адрес в София. Нашият екип ще го достави, без да е необходимо да губите време. Заявете предварително доставката на електромобила на посочен от Вас адрес, в удобно за Вас време. След използването на електромобила, можете да го паркирате в някоя от определените за целта GOeGO зони в София, включително в централната градска част без да е необходимо да заплащате за синя или зелена зона.

Свалете мобилното приложение на АвтоИконом и заявете електромобил за безгрижно придвижване в града! Можете да заявите заместващ автомобил на избран от вас адрес, чрез формата в сайта ни или чрез мобилната ни апликация за iOS и Android!

АвтоИконом – Вашия автомобил, Наша грижа!

author avatar
АвтоИконом АДМИН