София, бул. Витоша №104, ап. 5
0700 20 612

АвтоИконом и Travel By Electric приключение с електрически коли под наем!

АвтоИконом и Travel By Electric – приключение с електрически коли под наем!

Споделяме Ви с голям ентусиазъм за партньорството между АвтоИконом и Travel By Electric!

КАКВО Е TRAVEL BY ELECTRIC?
Ние обичаме да пътуваме и знаем, че електромобилите са страхотни не само в градски условия, но и при пътуване на дълги разстояния. Знаем също, че извънградското зареждане може да бъде предизвикателство. Travel By Electric не само предлага най-новите електрически коли под наем, но и помага да планирате Вашето пътуване, като отговаря на 3-те основни въпроса пред всеки електрически пътешественик:

  1. Къде да отида?
  2. Как да заредя?
  3. Какво да правя, докато зареждам?

Travel By Electric е пътеводител към най-добрите преживявания, които България може да предложи. Иновативната компания проучва и развива тематични маршрути за алтернативен местен туризъм около най-интригуващите туристически обекти, внимателно подбрани и комбинирани в разнообразни маршрути с инфраструктура за зареждане по пътя.

ЗАЩО ДА ПЪТУВАТЕ НА ТОК?
Електромобилите носят нещо ново и различно като изживяване. Нещо като медитация – състояние, което спира човек да бърза към крайната дестинация и позволява да се наслади на пътуването. Да потъне в усещането за пътя и заобикалящата природа. Без допълнителен шум и изгорели газове. Незабравимо преживяване, което да бъде споделено с любими хора и приятели.

Обиколете интересни места из България с електромобил под наем. Насладете се на истинско „slow life“ изживяване, в което емоционалният заряд нараства обратнопропорционално на този в батерията.

За да откриете преживяването, което търсите, заявете иновативанта услуга на Travel By Electric в приложението на АвтоИконом!

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *