АвтоИконом стартира сътрудничество със SOS LOCKSMITH

От началото на ноември обединихме сили с автоключарския център на SOS Locksmith в Гео Милев и Сливница в стремежа ни да получавате комплексни и качествени автомобилни услуги.

soslocksmith-post

Какво представляват услугите на SOS Locksmith?

В ключарския център предлагат богат избор от планирани автоключарски услуги, но на професионалистите автоключари може и да разчитате при аварийни ситуации, които изискват бърза намеса. При необходимост от спешна помощ, свързана със заключващите системи на вашия автомобил, може да сте сигурни, че авариен автоключар ще бъде на посочения от вас адрес в рамките на половин час за цяла София.

key

Ето някои от услугите, които се предлагат от SOS Locksmith в Гео Милев и Сливница:

 • Ремонт на заключващи механизми. Ремонтиране на повредени ключалки на всички видове превозни средства, без значение дали проблемът е по автоключалките или вратите.
 • Разрешаване на проблеми с имобилайзера. Каквато и повреда да имате по вашия имобилайзер, майсторите ключари ще я разрешат, вкл. и ако се налага да го изключат.
 • Изработка на автомобилни ключове. Предлагане на огромно разнообразие от оригинални автоключове. Естествено – за процесите по тяхното нарязване и обучение, за да се синхронизират за работа с автомобила ви, също може да разчитате на SOS Locksmith.
 • Извършване на синхронизация на дистанционни. Когато дистанционното ви загуби връзка с автомобила, това може да се дължи не само на изхабена батерия.
 • Отключване на всички видове автомобили. Ако по някаква причина (загубен, забравен, откраднат ключ и др.) не успеете да влезете във вашето превозно средство.
 • Изваждане на счупени ключове. Ако в ключалката на колата ви – дали за запалването или на вратата, остане парче.
 • Програмиране на транспондер. Когато чипът в ключа и превозното средство загубят връзка и като следствие двигателят не успее да запали.
 • Прекодиране (пренареждане) на ключалки. Това се налага в случаите, в които ключалките на вашия автомобил трябва да се адаптират към нов автомобилен ключ.

В какво се състои сътрудничеството между SOS Locksmith и АвтоИконом?

Ако ползвате комбинираната услуга между SOS Locksmith и АвтоИконом, вие получавате:

 • Безплатен преглед и диагностика на вашите ключалки, автоключове и дистанционни.
 • 10 % отстъпка при отключване или ремонт на ключалки.
 • 10 % отстъпка от цената на оригиналните кутийки, които се предлагат в автоключарския център.

Според Емил Ставрев, управителя на АвтоИконом: „Стремежът ни е да предоставяме все по-комплексни услуги – когато ни поверите автомобила си да знаете, че няма да има проблем, който да не бъде разрешен. Ако имате повреда по заключващите системи сега тя ще бъде отстранена по-евтино и професионално. Целта ни е АвтоИконом да обслужва напълно вашия автомобил, а вие единствено да го карате. Сътрудничеството ни със SOS Locksmith е една от правилните крачки в тази посока.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *