София, бул. Витоша №104, ап. 5
0700 20 612

Rent-A-Car мисията възможна!

Rent-A-Car – мисията възможна!

Наемът на автомобил става още по-лесен!

АвтоИконом стартира партньорство с брандовете Top-Rent-A-Car и Cars For You.

 

За TOP-RENT-A-CAR …

TOP-RENT-A-CAR

Top Rent A Car е водещата национална компания за коли под наем в България. Оперират с най-големия автопарк в страната, който към момента е съставен от над 1800 коли, 90% от които чисто нови или до 3 годишни.

Предлагат национално покритие на услугата посредством верига от над 12 обслужващи офиса в страната и извършването на доставки до всеки български град и курорт, както и до големите летища на Балканите.

През годините Тоp Rent a Car се е доказала като надежден и доверен партньор за разнообразни типове организационни клиенти, сред които глобални резервационни системи, туроператори, туристически агенции, хотели, агенции за недвижими имоти, логистични компании, банки, лизингодатели и др.

 

За CARS FOR YOU …

CARS FOR YOU

Cars For You е специализирана бързо разрастваща се Rent a Car компания, която предлага едни от най-добрите цени за коли под наем за вашите нужди, почивка, бизнес пътуване, пътешествие.

Освен добрата цена получавате спокойствие и сигурност, защото нямате ограничение за изминати километри, осигурена е пълна застраховка (Автокаско), колите редовно минават технически преглед, а за желаещите пълно спокойствие могат да се възползват от услугата „Личен шофьор“.

Освен евтини коли под наем, компанията предлага и луксозни автомобили и SUV автомобили, за да пътувате още по-удобно и стилно.

Бранда CARS FOR YOU предлага и автосервизни услуги в модерно оборудвана сервизна база в гр. София, като по този начин обединява множество услуги за автомобила и спестява време на клиентите си!

Можете да заявите заместващ автомобил или вземане и връщане на Вашият автомобил от избран от вас адрес, чрез формата в сайта ни или чрез мобилната ни апликация за iOS и Android!

АвтоИконом – Вашият автомобил, Наша грижа!

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *