София, бул. Витоша №104, ап. 5
0700 20 612

АвтоИконом в Услуга на Шофьорите Печели 2 Престижни Награди

АвтоИконом в Услуга на Шофьорите Печели 2 Престижни Награди

АвтоИконом в Услуга на Шофьорите Печели 2 Престижни Награди

Близо 1000 пъти помогнахме на шофьори да спестят време и нерви при сервизирането на своя автомобил и това не остава незабелязано. АвтоИконом спечели 2 престижни награди, но по-важно е защо бяхме отличени!

На първо място, нашето безплатно мобилно приложение е изключително полезно за всеки шофор. Нашата анкета показа, че 90% от хората са забравяли поне веднъж за важните дати свързани с леката кола, за това нашите Android и iPhone приложения напомнят седмица преди изтичането на:

  • застраховка гражданска отговорност
  • застраховка авто каско
  • технически преглед
  • шофьорска книжка

 

На второ място, АвтоИконом предлага услугата да поеме вашият автомобил и да го обслужи напълно, без да ви се налага да излизате от дома или офиса.

Дали ще е смяна на гуми, смяна на масло, сложни ремонти или завеждане на щети – ние сме насреща! Извикването на АвтоИконом става изключително лесно – с 1 натискане на бутон от нашето мобилно приложение.

Нерядко се случва сутрин, тъкмо преди работа, колата да не запали – тогава ни се обаждат и след 15 минути един от нашите надеждни Автоикономи поема случая да репатрира автомобила до правилното място и да организира отстранвянето на повредата.

 

Всичко, което трябва да направите докато сте на работа е след като получим оферта от сервиз да потвърдите цената преди да се извърши ремонта.

Тази услуга вече помогна на стотици шофьори, които са заети или не могат да намерят най-доброто място за поддръжка на техния автомобил. Над 50 компании пък ни препоръчаха на своите служители, в замяна на което получиха фирмена отстъпка.

 

А защо заместник-министърът на икономиката Лъчезар Борисов ни връчи награда иновативен стартъп в рамките на конкурса “Големите малки”, организиран от в. 24 часа?

 

Защото в АвтоИконом се заехме да сложим ред в сервизната идустрия, като категоризираме всички сервизи в България и поддържаме актуален рейтинг на качеството им.

Наградата “Най-иновативна компания” на Уебит пък ни беше връчена заради глобалната ни визия да създадем цяла нова професия – професия АвтоИконом, която дава шанс на хората с опит в поддръжка на автомобили да помагат на хората, които имат нужда от това.

Защото ние, екипът на АвтоИконом вярваме, че всеки трябва да прави това, в което е добър и това, което му доставя удоволствие.

А какво по-добро от това вие да се концентрирате над вашата работа, а ние над вашия автомобил?