София, бул. Витоша №104, ап. 5
0700 20 612

Годишен абонамент от АвтоИконом

Годишен абонамент от АвтоИконом

Годишен абонамент от АвтоИконом


Вашият автомобил – едно от най-големите удобства, но също и голяма отговорност и ангажимент! Минимумът от четири годишни обслужвания – два пъти смяна на гуми, смяна на масло и подновяване на годишния технически преглед винаги коства много време и нерви.
За това ние, екипът на АвтоИконом, разработихме специален годишен абонамент, с който да поемем грижата за Вашия автомобил. Така поддръжката на вашата кола се поема изцяло от нас – единственото, което трябва да направите е да сигнализирате кога можем да вземем колата чрез 1 натискане на бутон от своя телефон. С АвтоИконом забравяте за досадното търсене, звънене и чакане в студените сервизи.

АвтоИконом абонаментът включва:
  • 3 обслужвания от АвтоИконом – закарване и връщане на автомобила до желан от вас или препоръчан от нас сервиз (например за смяна на гуми, смяна на масло, завеждане на щета, отстраняване на други повреди или дори автомивка);
  • 1 откарване за годишен технически преглед в някой от партньорските ни пунктове за ГТП. Цената за ГТП е включена в абонамента;
  • безплатно съдействие за подновяване на гражданска отговорност и авто каско;
  • съдействие от екипът на АвтоИконом с информация, съвети или контакти при всякакви нужди, свързани с вашия автомобил.
  • цена на абонамента – 162 лв.

Можете да заявите своя абонамент на assistant@avtoikonom.bg или директно на телефон 0700 20 612.
Броят оставащи обслужвания, сервизна история, както и напомняния за важните дати, свързани с автомобила, може да следите напълно безплатно в нашето мобилно приложение за Android и iPhone.
За контаки и въпроси: assistant@avtoikonom.bg , 0700 20 612.