София, бул. Витоша №104, ап. 5
0700 20 612

WEBIT АвтоИконом Печели Приз Най-Иновативна Компания

WEBIT – АвтоИконом Печели Приз Най-Иновативна Компания

Webit Sofia – безспорно най-мащабното събитие за иновации в централна и източна Европа. В тридневното събитие успяхме да се запознаем с най-изявените компании и личности в сферите на здравеопазване, роботика, дигитализация, а заедно с останалите над 7 хил. участници от 110 страни видяхме на живо какво ще представлява бъдещето само след 10 години.

Все пак за екипът на АвтоИконом най-интригуващата част беше състезанието Founders Games – над 2000 компании кандидатстваха, а само 150 бяха одобрени да се съревновават в това коя компания е най-обещаваща в това да донесе по-добър живот за всички.

Като един от класираните екипи, имахме възможността да представим услугата АвтоИконом, както и цялостната софтуерна платформа, която дава възможност на всеки сервиз, автопредставителство или застрахователен брокер да създава база от лоялни потребители, като улеснява живота им при поддръжката на техните автомобили.

По време на състезанието между “стартъпите” бяха определени 2 награди – победител на Founders Games и призът на ОББ “Най-иновативна компания”.

Изключително много се зарадвахме, когато финансовият директор на KBC Group Кристоф Де Мил съобщи от сцената, че екипът на АвтоИконом печели приз “Най-иновативна компания”. Освен статуетката, екипът ни печели и възможността за среща с борда на една от най-влиятелните компании в България.

След нашето награждаване беше обявен и победителят на Founders Games – компания, която произвежда електричество от растения и захранва уреди като wifi рутери или тонколонки за музика. Наградата е среща с инвеститори и потенциал за инвестиция до $200 000.

Екипът на АвтоИконом иска да благодари на всички вас, които ни подкрепяте идеи за подобрения, предложения да предоставяме услугата на вашата компания, но най-вече чрез използване на услугите на АвтоИконом. Без вас тази награда нямаше да е реалност. А с ваша подкрепа е въпрос на време да стигнем и до далеч по-големи награди!

author avatar
Emil Stavrev